Nalazite se ovde: Početna

Krstajić sve bliži promociji u selektora Srbije

El. pošta Štampa PDF

Ni Piksi, ni Paun, već Mladen Krstajić?

Vršilac dužnosti selektora Srbije, Mladen Krstajić, mogao bi "orlove" da vodi i u Rusiji.

Dragan Stojković Piksi i Veljko Paunović, klupski treneri koji su posle rastanka FSS i Slavoljuba Muslina, važili za glavne kandidate da sednu na klupu Srbije i "orlove" povedu u Rusiju na Svetsko prvenstvo, očigledno nisu pronašli zajednički jezik sa čelnicima Saveza.

Pošto je Mislin sporazumno raskinuo saradnju sa srpskom "kućom fudbala", Mladen Krstajić je promovisan u vršioca dužnosti selektora i upravo je on okupio "orlove" i poveo ih na azijsku turneju, gde je Srbija u prvom meču pobedila Kinu 2:0, a sa Južnom Korejom tek treba da se sastane u Busanu.

Kako pišu "Večernje novosti", Krstajić će nastaviti da obavlja funkciju koju mu je dodelio Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije sve do Mundijala.

"Koliko već poverenje Krstajić (43) ima na Terazijama govori i podatak da će u društvu čelnika FSS biti jedan od gostiju na žrebu u moskovskom Kremlju, 1. decembra, kada će uživo saznati u kojoj grupi će igrati Srbija narednog leta", stoji u teksti "Novosti".

Dalje se navodi da je predsednik FSS Slaviša Kokeza odmah nakon rastanka sa Muslinom predložio Krstajića za selektora. Razlozi su što je 43-godišnji trener odan nacionalnoj federaciji (FSS), a ima bogato iskustvo kao igrač i odličan je na polaganjima za trenera.

"Novosti" u tekstu ističu i da je FSS imao pregovore sa Veljkom Paunovićem i Draganom Stojkovićem i da nisu uspeli da se dogovore.

Povezane teme :

» Krstajić: Kad vređaju jednog Novaka Đokovića, zašto ne bi i nas...

Krstajić je sadašnju situaciju oko nacionalnog tima uporedio sa onom 2006. godine, pred polazak na Svetsko prvenstvo u Nemačku, na kome je učestvovao kao igrač.Trener u reprezentaciji Srbije i nekadašnji fudbalski as, , razočaran je...

» Krstajić: Antić da se spusti na zemlju

Najiskusniji fudbaler šampiona Srbije veruje da bi bilo bolje da selektor prizna neuspeh u Južnoj Africi. Defanzivac Partizana je zamerio Radomiru Antiću što ne želi da prihvati odgovornost za učinjeno na Mondijalu. Mladen Krstajić koji je...

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži