Nalazite se ovde: Početna

Maksimović i Milivojević ne putuju na Azijsku turneju

El. pošta Štampa PDF

Prvobitni spisak fudbalera za turneju po Aziji pred poletanje "orlova" ka Dohi, a potom i Gvanžuu skraćen za dva imena.

Fudbalska reprezentacija Srbije krenula je ka Kini i Južnoj Koreji, ali bez trojice fudbalera sa prvobitno objavljenog spiska.

Nemanja Matić iz Mančester junajteda dobio je poštedu, njegov imenjak Nemanja Gudelj iz Tijanđina sačekaće stare i neke nove saigrače u Kini, a na daleki put neće krenuti još dvojica reprezentativaca Srbije: Luka Milivojević iz Kristal Palasa i Nikola Maksimović iz Napolija.

Milivojević, pored Gudelja koji nije ni prelazio ogroman put da bi odradio jedan trening u ponedeljak i krenuo nazad, jedini nije trenirao juče u Staroj Pazovi.

Tako je prvobitni spisak fudbalera za turneju po Aziji, koji je u međuvremenu proširen za tri imena: Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Nenad Krstičić (Crvena zvezda) i Andrija Živković (Benfika) pred poletanje "orlova" ka Dohi, a potom i Gvanžuu skraćen za isto toliko imena.

Reprezentacija Srbije predvođena vršiocem dužnosti selektora, Mladenom Krstajićem, poleteće ovog utorka u 10:30 ka Dalekom Istoku gde će 10. i 13. novembra odigrati prijateljske utakmice sa Kinom i potom Južnom Korejom.

Da li će se naš nacionalni tim sa novembarske turneje vratiti i sa selektorom - mogli bismo da saznamo kada se ekspedicija FSS u Kini bude susrela sa jednim od kandidata za upražnjeno mesto: Draganom Stojkovićem Piksijem.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži