Nalazite se ovde: Početna

Stefan Panić u Banjiku iz Ostrave

El. pošta Štampa PDF

Ugovor je potpisan na dve godine, a ovo Paniću nije prvi put da se oproba u inostranstvu

Neposredno pred odlazak na pripreme u Kromeržiž, trener češkog Banjika iz Ostrave Radim Kučera pridodao je spisku putnika Stefana Panića, fudbalera Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Ovaj 24-godišnji fudbaler visok skoro dva metra može da odgovori svim zahtevima u veznom redu, ali i na štoperskim pozicijama.

- "Doveli smo fudbalera koji je izuzetno perspektivan i koji je u poslednje dve sezone pokazao veliki napredak u igri, što mu je i omogućilo da se nadje na spisku selektora reprezentacije Srbije. Verujemo da smo dobili na kvalitetu i da će Panić pojačatii konkurenciju u našem veznom redu", poručio je prilikom predstavljanja sportski direktor Dušan Vrto.

Ugovor je potpisan na dve godine, a ovo Paniću nije prvi put da se oproba u inostranstvu, pošto je jedan kratak period proveo u portugalskom klubu C.D. Nacional da Madeira, ali bez zapaženijeg učinka. U Srbiji je nastupao još i za matični Karađorđe iz Topole, OFK Mladenovac i Kovačevac, a potpunu afirmaciju doživeo je u Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Za najbolju reprezentaciju Srbije debitovao je 29. januara 2017. u prijateljskom meču protiv Sjedinjenih Američkih Država (0:0) u San Dijegu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži