Nalazite se ovde: Početna

Vukašin Jovanović na pozajmici u Bordou

El. pošta Štampa PDF

Mladi defanzivac odlazi na šestomesečnu pozajmicu u klub koji ga je želeo dok je nosio dres Crvene zvezde

Vukašin Jovanović, fudbalska reprezentacija SrbijeVukašin Jovanović je u Francuskoj, gde će u popodnevnim časovima postići dogovor sa francuskim Bordoom o šestomesečnoj pozajmici, saznaje MOZZART Sport.

Mladi srpski štoper dobio je zeleno svetlo od uprave ruskog Zenita, a trenutno se nalazi u Parizu sa svojim menadžerom Radetom Ćaldovićem.

U Bordou ga dobro poznaju, s obzirom da su ga želeli u svojim redovima dok je bio u Crvenoj zvezdi, ali je presudila bolja ponuda kluba iz Sankt Peterburga, kao i direktna saradanja sa Gaspromom.

Ostalo je još da dva kluba utanače detalje pozajmice, odnosno da se donese odluka o tome da li će u ugovor biti sklopljena otkupna klauzula na kraju sezone.

Ovaj potez bi mogao da bude od izuzetne važnosti za karijeru mladog fudbalera, koji zbog ogromne konkurencije u bogatom ruskom klubu u ovom trenutku ne bi mogao da računa na značajniju minutažu.

Konačan rasplet pregovora biće završen u popodnevnim časovima, kada bi Jovanović i zvanično trebalo da zaduži dres novog kluba.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži