Nalazite se ovde: Početna

Žigić: I dalje sve zavisi od nas

El. pošta Štampa PDF

Napadač ''orlova'' veruje da Srbija nije izgubila sve šanse za plasman u osminu finala, bez obzira na poraz na startu od Gane. Ističe da je opšti utisak posle meča - zadovoljstvo igrom, ali ne i rezultatom.

Nikola Žigić smatra da je Srbija ostavila bolji utisak u duelu sa Ganom, da je protivnik iz polušanse došao do pobedonosnog gola, kao i da su šanse za plasman u drugi krug još uvek realne.

Posle meča reprezentativci su odgledali duel Nemačke i Australije, ali i snimak svog nastupa protiv izabranika Milovana Rajevca. Zaključci, prema njegovim rečima, nisu previše zabrinjavajući.''Posle meča Nemačka - Australija komentarisali smo snimak našeg meča. Bili smo zajedno u sobi i mogu da kažem da smo zadovoljni kako smo odigrali... Jedino što nismo uspeli je da pobedimo. Ipak, bez obzira na poraz, nije sve izgubljeno. Sve je u našim rukama. Pokušaćemo da dobijemo oba naredna rivala i odemo u drugi krug'', ističe Žigić.

Kad je u pitanju igra Nemaca protiv Australije, Žigić smatra da ''orlovi'' nemaju razloga za strah.

''Nemci su mnogo jaki, videli ste kako su odigrali, ali treba imati u vidu da je Australija igrala pola meča sa igračem manje. Nemcima moramo da se suprotstavimo oprezno. Ponekad je i jedna polušansa dovoljna da se pobedi. Treba da napravimo dobar blok i da ih ugrožavamo iz kontri'', zaključuje Žigić.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži