Nalazite se ovde: Početna

Krstajić: Antić da se spusti na zemlju

El. pošta Štampa PDF

Najiskusniji fudbaler šampiona Srbije veruje da bi bilo bolje da selektor prizna neuspeh u Južnoj Africi. Defanzivac Partizana je zamerio Radomiru Antiću što ne želi da prihvati odgovornost za učinjeno na Mondijalu.

Mladen Krstajić Mladen Krstajić koji je dugo godina igrao za selekcije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore ne može da se pomiri sa činjenicom da su očekivanja nacije izneverena na „crnom kontinentu".

- Ne bi trebalo lomiti preko kolena, skidati glave, okosnicu ekipe je potrebno zadržati. Ipak, smeta mi što je Antić trebalo da bude otvoreniji, da preuzme odgovornost, da kaže da je neuspeh i idemo dalje. Ne, on kaže da je ovo uspeh, što ne može biti, jer smo kao favoriti u grupi završili takmičenje u prvoj fazi. Ne sviđa mi se ni što ispada da je za ovih godinu i po dana otkako je on došao od nekakve šahovske reprezentacije napravio fudbalsku silu. Kao da se ovde fudbal nije igrao pre njega, nismo znali ništa. Bilo je ovde i većih legendi pre njega, treba da se malo spusti na zemlju - istakao je Krstajić u izjavi za Večernje Novosti.

Povezane teme :

» Krstajić sve bliži promociji u selektora Srbije

Ni Piksi, ni Paun, već Mladen Krstajić?Vršilac dužnosti selektora Srbije, , mogao bi "orlove" da vodi i u Rusiji. i , klupski treneri koji su posle rastanka FSS i Slavoljuba Muslina, važili za glavne kandidate da sednu na klupu Srbije i...

» Krstajić: Kad vređaju jednog Novaka Đokovića, zašto ne bi i nas...

Krstajić je sadašnju situaciju oko nacionalnog tima uporedio sa onom 2006. godine, pred polazak na Svetsko prvenstvo u Nemačku, na kome je učestvovao kao igrač.Trener u reprezentaciji Srbije i nekadašnji fudbalski as, , razočaran je...

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži